La UdL, seu del 3r Congrés Català de Cuina
El catedràtic de l'ETSEA, Jordi Graell, n'és el coordinador
Descarregar PdfLa presentació del congrés s'ha fet aquest dimecres a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) amb el catedràtic de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL i director a Lleida d'aquesta edició del congrés, Jordi Graell, que és membre de la Secció de Ciències Agroalimentàries de l'IEI; la també catedràtica d'ETSEA, Inmaculada Recasens; la vicepresidenta de l'IEI i de la Diputació, Rosa Pujol; i la directora general de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, Pepa Aymamí.
El congrés es materialitzarà en un seguit d'activitats entre aquest abril i fins a meitat de l'any 2019. La primera jornada tindrà lloc el 16 d'octubre a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont. La segona es farà ja l'any vinent per elaborar les conclusions.
Les activitats del congrés estan patrocinades pel Consell Social de la UdL i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs. També compten amb la col·laboració de persones expertes i representants de les diferents entitats relacionades amb el sector de la cuina i gastronomia a Lleida: cuiners, restaurants, Escola d'Hoteleria i Turisme, Federació d'Hostaleria, gremis i associacions gastronòmiques, entitats promotores de turisme, administracions públiques, acadèmics, investigadors, elaboradors alimentaris, indústries d’aliments i begudes, i productors, entre d'altres.
Text: Oficina de premsa UdL