Marc Galofré guanya el PREMI A MILLOR TFM del Màster en Enginyeria Agronòmica (curs 2023-24)

Descargar pdf
foto Marc Galofré
Foto: Marc Galofré

Marc Galofré Cases, titulat del Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica, ha estat el guanyador del

VII PREMI D’EXCEL·LÈNCIA AL MILLOR TREBALL FINAL DE MÀSTER EN ENGINYERIA AGRONÒMICA DEFENSAT A L’ETSEAFiV-Universitat de Lleida

El Premi és organitzat cada any per part del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, amb la col·laboració i patrocini de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

El TFM guanyador porta per títol: “PROJECTE D’UNA INDÚSTRIA ELABORADORA DE MARGARINA AMB UNA PRODUCCIÓ DE 200.000 KG ANUALS SITUADA A CERVERA (LLEIDA)”, i ha estat dirigit per la Dra. Mª Paz Romero, Catedràtica de Tecnologia d’Aliments de la Universitat de Lleida (ETS d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària).

Resum: “En el TFM es fa el disseny i projecte d’una indústria elaboradora de margarines amb una producció anual de 200 tones situada a Cervera, Lleida. Les margarines que s’elaboraran en la planta tindran una composició i característiques diferents de les convencionals, destacant especialment en què el producte final estarà lliure d’àcids grassos saturats afegits durant la fabricació i, per tant, aquest producte tindrà un valor nutricional més elevat. La indústria complirà amb la normativa vigent i disposarà de les instal·lacions necessàries per garantir un funcionament òptim de l’exercici industrial, per tal d’obtenir-ne un benefici econòmic. El projecte inclou la memòria, els annexos a la memòria, plànols, plec de condicions, amidaments i pressupost.”

Vegeu la notícia sencera al web UdL